Asianajotoimisto Roihu Oy on nuorekas ja voimakkaasti kasvanut siviilijuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet työoikeuteen, liikejuridiikkaan, sisämarkkinaoikeuteen sekä rakentamisen ja asumisen kysymyksiin. Näiden lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita perhevarallisuusasioissa.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa ja tällä hetkellä työllistämme yli 20 työntekijää. Haemme nyt Tampereen toimistollemme energistä ja toimistotyöstä kiinnostunutta asianajosihteeriharjoittelijaa tutustumaan asianajotoimiston arkeen ja osallistumaan toimiston päivittäisiin tehtäviin.

 

Tehtävän kuvaus

Tehtäväsi koostuvat toimiston päivittäisistä rutiineista, kuten postin ja asiakirjojen käsittelystä, asiakaspalvelusta, tapaamisjärjestelyistä, juoksevien asioiden hoitamisesta sekä muista avustavista tehtävistä.

Harjoittelu sopii toisen tai kolmannen vuoden tradenomiopiskelijoille. Oikeustradenomiopiskelijoille harjoittelu soveltuu tutkintoon kuuluvaksi oikeudelliseksi harjoitteluksi. Harjoittelun kesto on työpäivien määrästä ja pituudesta riippuen noin 2,5-3 kuukautta (15 opintopistettä). Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin syyskuun 2019 loppuun mennessä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemusta dynaamisessa työympäristössä huipputyyppien joukossa. Toivomme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, kykyä toimia nopeatempoisessa työympäristössä sekä aitoa kiinnostusta uusien asioiden oppimiseen.

Asianajosihteeriharjoittelijalle laaditaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma, jonka lisäksi tukenasi toimii työpaikkaohjaaja koko harjoittelusi ajan.

Työnantaja tarjoaa lounasedun, muutoin harjoittelu on palkaton.

 

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme harjoittelupaikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.8.2019 mennessä osoitteeseen roihulaw@roihulaw.fi

Lisätietoja harjoittelusta antaa toimistopäällikkö Anna Haavisto 19. – 20.8 sekä 26.– 27.8 klo 9-11. Puh. 045-8661886