Haluaisitko päästä testaamaan kursseilla oppimiasi tietoja ja taitoja modernissa taloustiimissä, jossa saat vastuuta ja tarvittaessa tukea innokkailta työkavereiltasi? Hienoa – tule Starialle työharjoitteluun oppimaan ja kehittymään yhdessä alan ammattilaisten kanssa!

Haemme joukkoomme kahta TRAINEETA vahvistamaan Tampereen myynti- ja ostoreskontratiimejämme. Haluamme tarjota uran alkumetrien osaajille mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, mutta arvostamme myös suuresti opiskelijoiden kautta saamiamme tuoreita näkemyksiä!

Työharjoittelun sopiva kesto olisi 3-5 kuukautta ja ajankohta on sovittavissa joustavasti. Olisi kuitenkin hienoa, jos pääsisit aloittamaan harjoittelusi syys-lokakuussa.

Mahdollisuuksien mukaan voidaan myös keskustella töiden jatkuvuudesta harjoittelun jälkeen joko osa-aikaisesti opintojen ohessa tai jopa kokoaikaisesti opintojen päätyttyä.

 

Mitä pääset tekemään harjoittelun aikana?

Myyntireskontran harjoittelussa pääset tutustumaan töihin myyntireskontran parissa, joihin kuuluu esimerkiksi myyntilaskutus, myyntireskontran suoritusten seuranta, myyntisuoritusten ajantasaisuuden tarkistaminen, perintäprosessiin osallistuminen, asiakastietojen päivittäminen ja ylläpito, asiakaspalvelu sekä yhteistyö kirjanpitäjien kanssa. Myös avustavan kirjanpidon tehtävät, kuten tiliöinnit ja tositteiden käsittely tulevat tutuiksi.

Ostoreskontran harjoittelu koostuu muun muassa ostolaskujen tiliöinnistä ja reskontran seurannasta sekä monipuolisista kirjanpidon avustavista töistä, joihin kuuluvat päivittäiset ja kuukausittaiset tehtävät, kuten tilitapahtumien kirjaaminen ja täsmäytys sekä saapuvan materiaalin läpikäyminen.

Myös asiakaspalvelu liittyy vahvasti molempiin tehtäviin, sillä olemme työssämme aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, jotta voimme tarjota heille talousosaamisellamme parasta mahdollista palvelua. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi kanssa ja pääset osaksi positiivista ja avointa työyhteisöä.

 

Minkälaista osaajaa etsimme?

  • Etsimme taloushallinnon opiskelijoita, joilla on jo taloushallinnon perusprosessit hallussa. Arvostamme aiempaa kokemusta taloushallintoon ja / tai asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on, että haluat kehittyä taloushallinnon saralla, olet itsenäinen työntekijä ja omaat positiivisen can-do asenteen!
  • Työn luonne vaatii ajoittaista joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä toimia hektisessäkin työympäristössä paineen alla.
  • Kehitämme talousprosessejamme vauhdilla automatiikan ja robotiikan myötä. Arvostammekin harjoittelijassa erityisesti innokasta asennetta oppimiseen, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä ja halua omaksua uusia järjestelmiä ja menetelmiä.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluasenne sekä kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ovat tehtävässä tärkeitä. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi, mutta pääosin tehtävät keskittyvät suomenkielisiin asiakkuuksiin.

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

  • Pääset kehittämään taitojasi ja oppimaan uutta osallistumalla taloustiimimme vastuullisten tehtävien hoitoon. Kuulemme myös mielellämme, jos sinulla on ideoita toimintamme kehittämiseksi!
  • Tutustut harjoittelun aikana asiakasyrityksemme mielenkiintoiseen toimintaympäristöön. Pääset tekemään monipuolisia ja sopivan haasteellisia tehtäviä moderneissa työtiloissa.
  • Tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä ja tiimimme on tarvittaessa tukenasi tehtävien sisäistämisessä.
  • Olemme motivoitunut ja tiivis työporukka täynnä positiivisia ammattilaisia. Vietämme aikaa yhdessä koko toimipisteen voimin esimerkiksi viikoittaisen aamupalan merkeissä.
  • Uusiin toimitiloihimme kuuluu saunatilat ja kattoterassi, josta aukeaa näkymä Tampereen ylle. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustan tuntumassa Hämeenpuiston eteläpäässä.

 

Minkälaisia urapolkuja Starialla on?

Starialla on monenlaisia urapolkuja. Voit lukea uratarinoitamme alla olevan linkin kautta, niin pääset tutustumaan starialaisten arkeen paremmin.

https://staria.com/fi/yritys/meille-toihin/uratarinat/

 

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta harjoittelupaikalta? Pääset jättämään yhteystietosi alla olevan linkin kautta:

https://ats.talentadore.com/apply/Trainee%2C-Financial-Services%2C-TAMPERE/m2PX9Z

Kerro, mikä sinua kiinnostaa taloushallinnossa, mitä jo osaat ja mitä haluaisit vielä oppia. Voit myös jättää vain yhteystietosi ja linkin LinkedIn -profiiliisi! Mainitsethan mille ajalle haet harjoittelupaikkaa ja olisitko kiinnostunut paikasta myynti- vai ostoreskontran tiimissä. Viimeinen hakupäivä on 29.9.2019. Käymme hakemuksia kuitenkin jatkuvasti läpi hakuaikana ja voimme edetä prosessissamme nopeastikin sopivan henkilön osuessa kohdalle. Jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian. Odotamme innolla hakemustasi!

 

Lisätietoja tehtävästä myyntireskontran tiimissä

Viveka Rosvall
Advisory Service Manager
+358 40 7707 998
viveka.rosvall@staria.com

 

Lisätietoja tehtävästä ostoreskontran tiimissä

Regina Hiidenhelmi
Advisory Service Manager
+358 44 7609 481
regina.hiidenhelmi@staria.com