Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Parmaco-rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 101 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 200 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. www.parmaco.fi

Haemme Parmacon pääkonttorille Tampereelle
Opinnäytetyöntekijää
Tehtävänäsi on rakentaa ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmä sekä sen implementointi Parmacon toimipisteiden toimintaan.
Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulla on osaamista työterveys- ja turvallisuusasioista sekä ymmärrät näiden asioiden yhteyden operatiiviseen toimintaan. Kokemus rakennusliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Olet tehokas, haluat ottaa asioista selvää sekä pyrit viemään asiat aina loppuun asti.
Tarjoamme sinulle laaja-alaisen liiketoimintaympäristön, viihtyisän työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä mukaan näkemään kasvavan ja kansainvälistyvän yritykseen.

Tutustu yritykseen www.parmaco.fi

Lisätietoja tehtävästä Kehityspäällikkö Tommi Mehtonen 050-345 1778.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintorekisteriotteesi 30.9.2019 mennessä osoitteeseen tommi.mehtonen@parmaco.fi. Viitteeksi Opinnäytetyö ISO 45001. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.