Vahanen tekee yhteistyötä tekniikan alan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa ympäri Suomen. Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeä linkki alan osaamisen kehittämiseen sekä tulevaisuuden osaajien rekrytoimiseen. Vahasella tehdään noin kymmenen opinnäyte- tai diplomityötä vuosittain. Opinnäyte- /diplomityöntekijän kanssa laaditaan sopimus opinnäytetyön tekemisestä ja työstä maksetaan palkkio sen valmistuttua. Palkkio on sidoksissa opinnäytetyöstä saatavaan arvosanaan.

Vahanen Talotekniikka Oy tarjoaa opinnäytetyöaiheita talotekniikan opiskelijoille. Voit jättää hakemuksen seuraaviin aiheisiin:

  • Mallikirjasto sähkösuunnittelun tueksi
  • Mallikirjasto automaatiosuunnittelun tueksi
  • Mallikirjasto LVI-suunnittelun tueksi
  • Insinööritoimiston referenssitietokannan kehittäminen
  • Talotekniikan tehtäväluettelon mukaisen suunnitteluprosessin kehittäminen

Opinnäytetyön ohjaajat ovat Espoossa, joten työn tekeminen vaatii säännöllisiä tapaamisia Espoon toimipisteellämme.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä opinnäytetyöhakemuksesi, opintosuoritusotteesi ja CV:si sivun alalaidassa olevan linkin kautta viimeistään 30.9.2019. Huom! Voit liittää opintosuoritusotteesi liitekohtaan Portfolio. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mistä aiheesta / aiheista haluaisit ensisijaisesti opinnäytetyösi tehdä. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai Whatsapp-viestillä numerosta 044 7788 689.

Lue täältä lisää siitä, millaista Vahasella on olla töissä: https://vahanen.com/fi/toihin-vahaselle/toissavahasella/

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Hae paikkaa täällä: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=405&key=&o=A_RJ&rspvt=r7um6qrpbkgc4g4kk0owsc044sss44k